O tvrtki

Tvrtka Prokon d.o.o. registrirana je 2006. godine. Od trinaest djelatnika tri su diplomirane arhitektice, šestero je diplomiranih inženjera građevinarstva, dvoje inženjera građevinarstva i dvojica građevinska tehničara. Od toga je šestero ovlaštenih inženjera, što građevinara što arhitekata.

Primarna djelatnost tvrtke bila je izrada projekata konstrukcije - za fazu glavnog i izvedbenog projekta. S godinama smo proširili djelatnost te smo osnovali arhitektonsku grupu i kao takvi smo u mogućnosti izraditi kompletnu projektnu dokumentaciju s područja arhitekture i građevine (idejni, glavni, izvedbeni projekt). Uz navedeno, imamo iskustva i u projektiranju u području geotehnike, fizike zgrade te okoliša s prometnicama. Za projekte kod kojih smo sudjelovali u projektiranju provodimo uslugu stručnog nadzora nad gradnjom.

Posljednjih 12 mjeseci surađujemo s projektnim uredima iz Njemačke na projektima za njemačko tržište, i to na izradi statičkih proračuna, BIM modeliranju konstrukcije (izradi planova oplate) te izradi armaturnih planova. Osim navedenog, u mogućnosti smo uključiti se i u izradu radioničke dokumentacije za čelične konstrukcije.

Naš je cilj zadovoljiti potrebe investitora i budućih partnera za stručnom suradnjom i kvalitetnom dokumentacijom. Uz konstantno usavršavanje i napredovanje suočavamo se sa svakodnevnim izazovima.