O tvrtki

Tvrtka Prokon d.o.o. registrirana je 2006. godine. Od tada se tvrtka neprestano razvijala te je brojila čak i do 18 zaposlenih, no nova vremena i neočekivane situacije na tržištu u posljednjih godinu dana tražile su novi način razmišljanja. Nova stranica tvrtke okrenula se u 2020., najizazovnijoj godini za sve nas, kada Prokon smanjuje kapacitete i postaje obiteljska tvrtka, no još uvijek uz iste ideje i ambicije za budućnost.

Primarna djelatnost tvrtke je izrada projekata konstrukcije za fazu glavnog i izvedbenog projekta, pa danas prvenstveno radimo na statičkim proračunima betonskih i čeličnih konstrukcija. Također, implementacijom BIM tehnologije u svakodnevne zadatke, pristupamo zahtjevima investitora na inovativniji način, što dovodi do bržeg i sigurnijeg konačnog rješenja, a na kraju dana i do zadovoljstva klijenata.

Naš je cilj zadovoljiti potrebe investitora i budućih partnera za stručnom suradnjom i kvalitetnom dokumentacijom. Uz konstantno usavršavanje i napredovanje suočavamo se sa svakodnevnim izazovima.